0733.733.200

 

Ce reprezinta KIT-ul GPL Dedicat AGR?

 

In conceptia AGR Autogas Group, Kitul GPL Dedicat inseamna ca am ales Reductorul corespunzator in functie de puterea motorului, am ales electronica in functie de strategia de injectie a autoturismului , am ales injectoarele in functie de timpii de injectie adoptati de fiecare autoturism in parte  si nu in ultimul rand am ales rezervorul in functie de posibilitatile de montaj si in functie de dorinta clientului final, astfel AGR Autogas Group propune pe piata la nivel de reductori4 tipuri de reductoare GPL: Tomasetto Alaska pana la 100KW, Tomasetto Arctic pana la 145Kw, Tomasetto Antarctic pana la 280Kw si reductorul Prins pana la 220Kw), 5 tipuri de electronica Stag 200, Stag Q-box, Stag 4, Stag300 si Stag Premium), 4 tipuri de injectoare folosite de AGR Autogas Group: Tomasetto si Valtek - Italia, Hana - Korea, AC - Polonia).

 

Cum functioneaza o instalatie GPL?

 

Dupa montaj autoturismul va functiona in sistem BI-FUEL. Va porni intotdeauna pe Benzina, iar trecerea pe GPL se va face imediat ce temperatura apei in motor va atinge aproximativ 35 grade Celsius.
Instalatia este dotata cu un comutator de bord care face posibila trecerea de la benzina la GPL si invers, in orice moment, fara ca utilizatorul sa resimta vreo schimbare in modul de functionare al autoturismului. Comutatorul are rol si de indicator de nivel pentru GPL.


Rezervoarele de GPL se alimenteaza maxim 80% din capacitate.
O instalatie gpl este dotata cu un sistem electronic de protectie care in cazul sesizarii unei nereguli in functionarea autoturismului, opreste alimentarea cu GPL si comuta automat la injectia de benzina.
Sistemul de GPL va anunta cu ajutorul unui buzzer comutarea de la GPL la Benzina sau momentul in care s-a terminat gazul in rezervor. De asemenea va anunta si momentul in care trebuie efectuata revizia in functie de orele de functionare ale autoturismului.

 

 

Ce economie se poate realiza montand o instalatie gpl?          

Cu ajutorul graficului de mai jos se poate determina economia lunara realizata in functie de consumul de benzina al autoturismului raportat la 100 de km si de rulajul lunar ce se realizeaza cu acesta.


 

 

Ce distanta se putea parcurge cu 300 RON?

 

 

Ce perioada de garantie se ofera?

 

Perioada de garantie oferita de AGR Autogas Group, in conformitate cu Certificatul de Garantie, este de:

 2 ani in limita a 100.000 km pentu instalatiile GPL Tomasetto

 2 ani in limita a 100.000 km pentu instalatiile GPL Prins

 3 ani in limita a 150.000 km pentru instalatiile GPL AGR 

 4 ani in limita a 200.000 km pentru instalatiile GPL AGR NEXT

 

Se va distruge motorul cand va functiona pe GPL?

 

NU! Absolut deloc. GPL protejeaza motorul! Exista o conceptie total gresita conform careia GPL ar face o asa-zisa "ardere uscata", fapt care ar duce la o uzura prematura a motorului. Arderea prin natura sa este "uscata", indiferent de combustibilul utilizat. Motorul in 4 timpi beneficiaza de instalatie proprie de ungere, instalatie ce asigura lubrifierea sub presiune a tuturor pieselor supuse uzurii prin frecare, inclusiv a cilindrilor si supapelor, componente care fac obiectul suspiciunii cu privire la "arderea uscata". Mai mult, datorita faptului ca arderea GPL se face complet, nu se mai formeaza diversi compusi reziduali ca in cazul benzinei, compusi care ajung in instalatia de ungere degradand uleiul.

Astfel, functionarea cu GPL a motorului are ca rezultat:

- o ardere mult imbunatatita

- un ulei mai curat cu o durata de exploatare mult mai mare decat in cazul benzinei

- uzura redusa substantial

 

Unde gasesc statii de alimentare cu GPL?

 

In Romania la toti marii operatori, iar in Europa, puteti vizita site-ul www.mylpg.eu/stations/ pentru mai multe informatii.

 

Ati mai montat modelul meu de autoturism?

 

   In proportie de 90% din modelele fabricate in Romania si aproximativ 70% din modelele importate. vezi galerie montaje...

 


Care sunt posibilitatile de plata pentru achizitionarea unei instalatii GPL?

 

Va oferim mai multe modalitati de plata:


A - Online cu orice CARD - prin payU
B - Plata numerar 
C - Ordin de plata cu confirmare
D - RATE - prin Card Avantaj; Bonus Card; Star BT; Raiffeissen; BRD
E - Online cu orice CARD - prin MobilPay
F - Online cu orice CARD - prin Credit Europe BanK

G - Online cu orice CARD - prin Romcard

 

Instalatia GPL este omologata?

 

Instalatia este omologata RAR conform regulamentului european R67 ECE-ONU si RNTR6. Impreuna cu documentele insotitoare eliberate dupa efectuarea montajului trebuie sa va prezentati la RAR pentru inscrierea instalatiei in cartea tehnica a masinii, in termen de 30 de zile de la data efectuarii montajului.

 

 La ce perioada se fac reviziile tehnice la instalatia GPL?

 

Reviziile tehnice la o instalatie gpl se efectueaza la 6 luni sau maxim 15.000 km, conform Fisei Reviziilor Tehnice.

 

Cat timp dureaza montarea unei instalatii gpl?

 

Montarea unei instalatii auto GPL dureaza in functie de complexitatea autoturismului, intre 4 si 16 ore.

 

© 2022 - AGR Autogas Group
AGR Autogas Group va ofera instalatii GPL auto dedicate, alese in functie de marca si modelul autoturismului, anul de fabricatie si sistemul de injectie.
Toporasi 2-6, camera 2, sector 5
Bucuresti
Bucuresti
050341
Romania