0733.733.200

 

Parteneri externi ai companiei AGR Autogas Group

 

AGR AUTOGAS GROUP propune pe piata romaneasca produsele unor companii de prestigiu in domeniul productiei de echipament pentru alimentarea autovehiculelor cu combustibili alternativi. Nume ca Tomasetto Achille - Italia, Prins - Olanda, AC Autogaz - Polonia, garanteaza calitatea produselor noastre. Ei sunt partenerii nostri externi.

 

Parteneri externi - Tomasetto Achille

tomasetto

 

TOMASETTO ACHILLE : 30 de ani de experienta in proiectarea si fabricarea componentelor GPL si CNG pentru industria auto.

Cu 1 milion de multivalve produse pe an, TOMASETTO a ajuns lider la nivel mondial si este prezenta in mai mult de 30 de tari.

 

 

Parteneri externi - AC Stag

ac

 

Un alt partener este AC STAG - Polonia, care este un producator important la nivel mondial si furnizor de componente de inalta calitate pentru sisteme de gaz auto (Top 3 producatori mondiali de componente GPL).

AC STAG este o companie care se dezvolta rapid, cu o experienta de mai mult de 25 de ani in proiectarea si fabricarea de sisteme avansate alternative de energie pentru vehicule.

 

 

Parteneri externi - PRINS Alternative Fuel Systems

prins-alternative-fuel-systems

 

PRINS Alternative Fuel Systems,  este  lider mondial in dezvoltarea de sisteme alternative de combustibil de peste 25 de ani.

In colaborare cu Keihin Corporation din Japonia, unul dintre producatorii de cele mai importante sisteme de combustibil OE, Prins a dezvoltat un sistem high-tech (de inalta precizie) injectie secventiala  (VSI system).

 

 

Parteneri externi - Flash Lube

Cercetatorul german Wolfgang Kluenner, a dezvoltat compania Flashlube în Melbourne Australia înca din anul 1979. In acest moment Flash Lube este liderul mondial in ceea ce privesc sistemele de racire pentru supapele autoturismelor alimentate cu benzina dar si cu GPL.

 

 

Ne mandrim sa avem parteneriate stranse cu fiecare dintre partenerii nostri!

© 2022 - AGR Autogas Group
AGR Autogas Group va ofera instalatii GPL auto dedicate, alese in functie de marca si modelul autoturismului, anul de fabricatie si sistemul de injectie.
Toporasi 2-6, camera 2, sector 5
Bucuresti
Bucuresti
050341
Romania