0733.733.200 __0733.888.733

Centrul de cercetare AGR Autogas Group

 

AGR Autogas Group acorda o mare importanta calitatii produselor si serviciilor oferite, fiind concentrata in mod special pe nevoile clientilor, importand doar produse originale, testate in laboratoare si acreditate de Uniunea Europeana. AGR Autogas Group are certificate de calitate emise conform Regulamentului ECE-ONU 67R 01 ale unor firme de prestigiu din Italia, Polonia si Olanda.

 

           instalatie-gpl            test-gpl

 

Inainte de a fi introdusa pe piata, orice instalatie auto de gaz trece prin centrul de cercetare AGR Autogas Group si este testata de catre specialistii nostri din cadrul compartimentului tehnic. Apoi este trimisa la expertii nostri R.A.R. dupa care sunt eliberate licente si certificate de conformitate pentru respectiva instalatie.

In urma testelor si incercarilor efectuate s-a obtinut un numar de 17 licente si certificate de conformitate pentru instalatiile importate de noi.

licente

 

Consultanta de specialitate pentru service-uri oferita de AGR Autogas Group

 

AGR Autogas Group ofera consultanta tehnica gratuita de specialitate pentru service-uri si este singurul importator din Romania care are un Plan de invatamant bine pus la punct si personal dedicat acestei activitati.

Elaborarea de proceduri, manuale, tehnologii, schite are la baza testele si incercarile specialistilor nostri din cadrul societatii, cat si impreuna cu firmele producatoare.

 

  marius-colteve  valentin-calin   buleandra-marinel

                              ing. Marius Colteve                  ing. Valentin Calin                   ing. Marinel Buleandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

© 2021 - AGR Autogas Group
AGR Autogas Group va ofera instalatii GPL auto dedicate, alese in functie de marca si modelul autoturismului, anul de fabricatie si sistemul de injectie.
Toporasi 2-6, camera 2, sector 5
Bucuresti
Bucuresti
050341
Romania