0733.733.200

 

Scurta prezentare a AGR Autogas Group

 

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 2003 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul instalatiilor auto de gaz precum si montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

 

Compania este situata in partea centrala a Bucurestiului pe o suprafata de 6200 m2 si detine cel mai mare si modern Centru de Conversie din sud-estul Europei, care functioneaza atat ca Centru de Pregatire pentru partenerii nostri cat si ca Service. AGR Autogas Group monteaza gpl in fiecare oras si in acelasi timp intretine instalatii auto de gaz.


 AGR Autogas Group - instalatii GPL pentru toate tipurile de autoturisme

 

Prin efectuarea testelor si incercarilor de catre Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group detine un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto de gaz importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4 si  Euro5.

 

AGR Autogas Group ocupa pozitia de Leader pe piata Instalatiilor Auto de Gaz complete, atat ca numar de sisteme montate, cat si ca nivel calitativ al serviciilor si produselor oferite, fiind singurul dezvoltator de tehnologii de monataj tip, petru diferite tipuri de autovehicule.


Investitiile firmei sunt in mare parte directionate catre partea de cercetare-dezvoltare si binenteles in pregatirea personalului. In acest moment firma numara 50 de angajati in Romania si Bulgaria, dintre care 8 ingineri si 24 de mecanici sau electromecanici calificati in montajul Instalatiilor Auto de gaz.

 

 

O scurta prezentare despre AGR autogas group

 

echipa agr

 

 

instalatii gpl tomasetto

 

 

depozit agr

 

departament-instalatii-gpl-tomasetto

 Referinte si colaboratori ai AGR Autogas Group

 

Pe plan corporativ colaboram cu foarte multe firme de logistica, distributie, taximetrie, scoala sau firme de paza. Colaboratorii nostri: AQUILA Distribution, Securitas, BGS, Caroli Foods, Fox, CNCIR, Alumil, Super Food, Post Master, Radacini, Alexandros Motors, Cefin Romania, Autoitalia si bineinteles foarte multe firme de Taxi si Scoala: Taxi2000, Pelicanul, Mavi TAXI, Stass TAXI, Scoala TEO, Scoala auto David etc.


colaboratori-agr-autogas-group               referinte-agr-autogas-group

 

In 17.11.2000 AGR obtinea Prima Licenta RAR - Nr. 309 pentru masini cu carburatie

 

In anul 2002 infiinteaza in Bucuresti cel mai mare centru de conversie din sud estul Europei

 

In 04.03.2003 obtine licenta pentru Marca Marini - Certificatul Nr.1200 pentru carburatie si injectie monopunct

 

In anul 2003, AGR si Unigas Bulgaria initiaza un proiect comun privind productia, distributia si montajul instalatiilor auto GPL in Sud Estul Europei si infiinteaza AGR Autogas Group care se va ocupa de partea de cercetare si dezvoltare a produselor dar si de partea distributie. Inginerii AGR Autogas Group sunt trimisi pentru Training la cei mai mari producatori din Europa: Tomasetto , AC-STAG, Brc , Prins.

 

In anul 2005 Unigas Bulgaria semneaza un contract cu Renault Nisan Bulgaria pentru montaj la 0KM - contractul este in viguare si astazi iar pana acum s-au realizat peste 2000 montaje.

 

In anul 2006 compania demareaza un proiect comun impreuna cu Tomasetto si STAG, astfel se obtine si prima licenta pentru injectie secventiala Tomasetto cu Stag 200.

 

In anul 2007 AGR Autogas Group pune bazele unui centru logistic langa Veliko Tarnovo urmand ca productia de Kituri GPL sa se desfasoare in Bulgaria.

 

In anul 2008 AGR Autogas Group introduce un sistem modern de gestiune si schimba radical sistemul logistic, pentru servirea cat mai rapida a tuturor partenerilor.

 

In acelasi an AGR Autogas Group organizeaza un simpozion cu toate service-urile Partenere si lanseaza instalatia Tomasetto cu STAG300.

 

In anul 2009 introduce in Romania conceptul de KIT GPL Dedicat, prin inceperea dezvoltarii de tehnologii de montaj cu scopul de crestere al nivelului tehnic si diminuarea improvizatiilor la montaj.

 

In 2011 lanseaza Portalul MonteazaGPL.ro pentru o mai buna informare a clientului final, si care totodata aduce un sistem nou: comanda on-line, pentru Parteneri, menit sa diminueze erorile de livrare.

 

La finalul anului 2012 AGR Autogas Group lanseaza noul Catalog de Kit-uri GPL Dedicate, cu peste 500 de modele de autoturisme.

 

In luna februarie a anului 2013 AGR Autogas Group obtine cea mai mare omologare din Europa montand o instalatie GPL pe autoturismul Mercedes 6.3 AMG.

 

In luna Ianuarie a anului 2014 AGR Autogas Group aduce o premiera in Romania prin montarea primei instalatii gpl cu injectie lichida Prins DLM pe autoturismul VW Jetta.

 

© 2021 - AGR Autogas Group
AGR Autogas Group va ofera instalatii GPL auto dedicate, alese in functie de marca si modelul autoturismului, anul de fabricatie si sistemul de injectie.
Toporasi 2-6, camera 2, sector 5
Bucuresti
Bucuresti
050341
Romania