0733.733.200

Scurta prezentare AGR Autogas Group

 

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 2003 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul instalatiilor auto de gaz precum si montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

 

 

Compania este situata in localitatea Chiajna foarte aproape de centura Bucurestiului si detine cel mai modern si experimentat Centru de Conversie din sud-estul Europei, care functioneaza atat ca Centru de Pregatire pentru partenerii nostri nationali cat si ca Service pentru montaj instalatii GPL. AGR Autogas Group monteaza gpl in fiecare oras si in acelasi timp intretine instalatii auto de gaz.


AGR Autogas Group - instalatii GPL pentru toate tipurile de autoturisme

Prin efectuarea testelor si incercarilor de catre Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group detine un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto de gaz importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro6.

 

AGR Autogas Group ocupa pozitia de Leader pe piata Instalatiilor Auto de Gaz complete, atat ca numar de sisteme montate, cat si ca nivel calitativ al serviciilor si produselor oferite, fiind singurul dezvoltator de tehnologii de monataj tip, petru diferite tipuri de autovehicule.

Investitiile firmei sunt in mare parte directionate catre partea de cercetare-dezvoltare si binenteles in pregatirea personalului. In acest moment firma numara 50 de angajati in Romania si Bulgaria, dintre care 8 ingineri si 24 de mecanici sau electromecanici calificati in montajul Instalatiilor Auto de gaz.

 

 Referinte si colaboratori ai AGR Autogas Group

Pe plan corporativ colaboram cu foarte multe firme de logistica, distributie, taximetrie, scoala sau firme de paza. Colaboratorii nostri: Force 1, AQUILA Distribution, Securitas, BGS, Caroli Foods, Fox, CNCIR, Alumil, Super Food, Post Master, Radacini, Alexandros Motors, Cefin Romania, Autoitalia si bineinteles foarte multe firme de taxi si scoala de soferi: Taxi2000, Pelicanul, Mavi TAXI, Stass TAXI, Scoala TEO, Scoala auto David etc.

 

© 2022 - AGR Autogas Group
AGR Autogas Group va ofera instalatii GPL auto dedicate, alese in functie de marca si modelul autoturismului, anul de fabricatie si sistemul de injectie.
Toporasi 2-6, camera 2, sector 5
Bucuresti
Bucuresti
050341
Romania