0733733200; 0725500100

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor MonteazaGPL.ro

MonteazaGPL.ro se angajeaza sa ofere un nivel corespunzator regulilor GDPR de confidentialitate, disponibilitate si integritate a datelor cu caracter personal aferente a oricarei persoane vizate prin actiunile noastre de marketing si de prestari servicii.

MonteazaGPL.ro proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE si este capabila sa demonstreze in orice moment conformitatea cu regulile GDPR.

Aceasta declaratie de confidentialitate explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti sau de la potentiali clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

Principii

Politica de protejare a datelor in MonteazaGPL.ro se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

  • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime iar datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
  • Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
  • Datele personale vor fi corecte si, acolo unde este necesar, actualizate;
  • Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;
  • Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat perioada contractuala (incluzand eventualele extensii avizate de dvs. pentru servicii post-garantie, de asigurare etc.), sau pentru perioada legala statuata prin lege pentru activitati cu character statistic, slicitari de arhivare etc.
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, opozitia la, sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor.

 

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, data de nastere, etc.

 

Colectarea datelor personale

Utilizatorii site-ului nostru care doresc sa beneficieze de serviciile sau de informatiile noastre pot fi rugati sa puna la dispozitie datele personale pentru ca MonteazaGPL.ro sa isi poata imbunatatii serviciile oferite.

Putem colecta date precum: Nume, email, telefon, zi de nastere, adresa fizica si CNP.

De asemenea, in timpul utilizarii site-ului MonteazaGPL.ro, sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul cautarilor Dvs., respectiv: articole citite, pagini vizitate, etc. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe site-ul nostru de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.

Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv, sa optimizam si sa imbunatatim functionarea site-ului nostru, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acestuia.

 

Cine are acces la datele dvs.?

Va aducem la cunostinta ca utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni ("persoane imputernicite de operator"), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute in Regulament si sa asigure protectia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

  1. Servicii SMTP (comunicare email) - adresa de e-mail;
  2. Servicii newsletter - adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;
  3. Servicii de facturare - nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  4. Servicii de curierat/posta - nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  5. Servicii de trimite SMS - numarul de telefon;
  6. Servicii de procesare plati online - nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
  7. Servicii de comentarii - nume, prenume, e-mail;

 

Cat timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie, precum si pe perioadele legale prevazute pentru activitati de natura statistica si de arhivare de catre operatori institutii de stat si alte institutii abilitate.

 

Care sunt drepturile Dvs.?

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

  • dreptul de acces la date - aveti dreptul de a obtine din partea AGR Autogas Group SRL o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii. In baza unei solicitari scrise, datele pot fi puse la dispozitie cu titlu gratuit o data pe an, conform prevederilor legale, pentru restul solicitarilor MonteazaGPL.ro  poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative. Informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent.
  • dreptul la rectificare - aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre AGR Autogas Group SRL a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, in baza unei solicitari scrise si cu respectarea prevederilor legale privind rectificarea datelor. AGR Autogas Group SRL va va comunica orice rectificare a datelor cu caracter personal, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
  • dreptul la stergerea datelor - aveti dreptul de a obtine din partea AGR Autogas Group SRL stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar AGR Autogas Group SRL are obliga?ia de a sterge datele respective, in baza unei solicitari scrise si cu respectarea prevederilor legale privind stergerea datelor.  AGR Autogas Group SRL va va comunica personal orice stergere a datelor cu caracter personal, cu excep?ia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii - aveti dreptul de a obtine din partea AGR Autogas Group SRL restrictionarea prelucrarii. AGR Autogas Group SRL va va comunica orice restrictionare a prelucrarii datelor dvs., cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
  • dreptul la portabilitatea datelor - aveti dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre AGR Autogas Group SRL, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
  • dreptul la opozitie - aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de AGR Autogas Group pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

 

Cum aveti acces la datele dvs.?

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea men?ionate în cadrul sectiunii anterioare, ne pute?i contacta la adresa: str. Toporasi, nr. 2-6, cam. 2, sect. 5, Bucuresti sau la email: vanzari@MonteazaGPL.ro

AGR Autogas Group SRL va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de AGR Autogas Group SRL gratuit, in limita unei solicitari pe an. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, AGR Autogas Group SRL poate:

  • fie sa perceapa o taxa, tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;
  • fie sa refuze sa dea curs cererii.


Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de AGR Autogas Group S.R.L., conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Va multumim! 

 

© 2020 - AGR Autogas Group
AGR Autogas Group va ofera instalatii GPL auto dedicate, alese in functie de marca si modelul autoturismului, anul de fabricatie si sistemul de injectie.
Toporasi 2-6, camera 2, sector 5
Bucuresti
Bucuresti
050341
Romania