0733 733 200

BRD Finance

-  pana la 12 rate fara dobanda pentru plata online

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi modelul tau de masina, sa alegi modul de plata Rate fara dobanda "BRD Finance" vezi "Cum Cumpar".

 

Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin BRD Finance, in rate, fara dobanda.

 

Cardul de credit de la BRD Finance, emis sub sigla MasterCard, cu utilizare nationala si internationala ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in Rate fara dobanda. Pentru mai multe detalii despre cardurile de credit BRD Finance precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitat www.brdfinance.ro .

 

Profita de optiunea rate lunare fara dobanda, si cumpara acum Kit-ul GPL Dedicat masinii tale !

 

Folosind cardul de credit de la BRD Finance beneficiezi de  rate fara dobanda!

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea de plata in Rate fara Dobanda "BRD Finance" din procesul de comanda. Platile online sunt procesate prin PayU.

 

Cum puteti obtine cardul de credit de la BRD Finance?

- Aplicati on-line pe www.brdfinance.ro la sectiunea "Aplica acum".

 

 

                                               

 

 


Exemplu de rambursare a unei tranzactii în valoare de 2.400 lei, prin "12 RATE 0% DOBANDA" efectuata la utilizarea cardului de credit BRD Finance MasterCard: dobanda anuala fixa: 0%; DAE: 0%; valoarea ratei lunare: 200 lei; durata contractului de credit: 12 luni; costul total al creditului: 0 lei; valoarea totala a creditului: 2.400 lei; valoarea totala platibila: 2.400 lei. Pentru administrarea creditului, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numarul si tipul tranzactiilor efectuate. Asigurarea de viata nu este disponibila pentru aceasta tranzactie. Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala.

© 2018 - AGR Autogas Group
AGR Autogas Group va ofera instalatii GPL auto dedicate, alese in functie de marca si modelul autoturismului, anul de fabricatie si sistemul de injectie.
Toporasi 2-6, camera 2, sector 5
Bucuresti
Bucuresti
050341
Romania