0733 733 200

Instalatie GPL PRINS VSI 2.0 4cil max 200kW

Marca auto toate
Tip auto toate
Numar cilindri 4 cilindri
An fabricatie orice an
Tip injectie multipunct
Putere max 200kw
Tip KIT Prins VSI 2.0 - 2 garantie
 
Rezervor
  * se stabileste in momentul programarii la montaj in functie de posibilitate montaj si preferinta.
** rezervoare disponibile:
  • - cilindric: 28 litri / 40 litri / 55 litri
  • - toroidal interior: 34 litri / 42 litri / 53 litri
  • - toroidal exterior: 47 litri / 53 litri
 
Garantie 2
Disponibilitate In stoc
Localitate montaj
 
4,399.02 Lei
Pret: 4,400 Lei (TVA inclus)
Cumpara
* Montajul este inclus in pret, Livrarea este gratuita si se face catre Montatorul din orasul ales de Dumneavoastra.
Suport tehnic:
0733 733 200
L - V: 9:00 - 18:00
Produs livrat si montat numai in reteauta AGR Autogas Group.

Instalația de gaz VSI-2.0 reprezintă cea mai recentă dezvoltare in materie de sisteme de alimentare cu GPL ale companiei Prins, reprezentând evoluția sistemului VSI care s-a dovedit a fi o reușita in ultimii 10 ani.
Componentele de baza ale sistemului sunt de calitate OEM, fiind special concepute pentru aplicațiile de GPL, acestea respectând cele mai stricte reglementări de certificare. 
Reductorul „single stage" Prins VSI de capacitate mărita prezinta o caracteristica dinamica stabila, integrează o electrovalva GPL si un filtru de faza lichida precum si un senzor de temperatura OEM.
Injectoare Keihin KN9 - produse de compania japoneza Keihin unul dintre liderii mondiali in producerea injectoarelor  prezinta o caracteristica liniara pe toata plaja de la debitului minim la cel maxim, fiind foarte precise si având o fiabilitate crescuta (290 milioane cicluri).
Software-ul de diagnosticare Prins AFC dedicat permite reglarea fină si cu precizie a sistemului pentru o performanță optimă și pentru reducerea emisiilor poluante având posibilități avansate de diagnosticare.
Comutatorul de gaz este compact si permite afișarea nivelului de gaz si semnalizarea atât luminoasa si acustica a eventualelor erori de sistem. Culoarea ledurilor comutatorului poate fi schimbata in funcție de culoarea luminilor tabloului de bord pentru o mai buna integrare la bordul autoturismului. 

© 2020 - AGR Autogas Group
AGR Autogas Group va ofera instalatii GPL auto dedicate, alese in functie de marca si modelul autoturismului, anul de fabricatie si sistemul de injectie.
Toporasi 2-6, camera 2, sector 5
Bucuresti
Bucuresti
050341
Romania