0733 733 200

Instalatie GPL AGR FORCE 4 cilindri max 100kw

Marca auto AGR Force
Tip auto AGR Force 4cilindri
Numar cilindri 4 cilindri
An fabricatie orice an
Tip KIT AGR Force
 
Rezervor
 
Garantie 3 ani
Disponibilitate In stoc
Localitate montaj
 
3,214.01 Lei
Pret: 2,799 Lei (TVA inclus)
Cumpara
* Montajul este inclus in pret, Livrarea este gratuita si se face catre Montatorul din orasul ales de Dumneavoastra.
Suport tehnic:
0733 733 200
L - V: 9:00 - 18:00
Produs livrat si montat numai in reteauta AGR Autogas Group.

 

Instalatia AGR Force a fost conceputa pentru a acoperii nevoile oricarui tip de autoturism cu 4 cilindrii si injectie secventiala, astfel ca: Injectoarele AGR W01 sunt create sa reziste la cele mai severe conditii de lucru, insemnand aici rezistivitatea la fluctuatiile calitatii GPL-ului dar si posibilitatea acestora de a doza gpl intr-un timp similar cu timpul de injectie pe benzina. Reductorul AGR R-02 a fost creat impreuna cu producatorul Polonez STAG si poate echipa orice autoturism in 4 cilindrii pana la 100Kw.

Pentru Kitul GPL AGR, inginerii nostrii au ales ca in componenta acestuia sa fie incluse rezervoarele STAKO si multivalvele Tomasetto. La nivel de accesorii, calitatea furtunelor, conductelor, filtrelor, racordurilor si chiar pana la nivel de coliere si suruburi totul este gandit la nivel OEM, fara compromisuri implicand materiale de cea mai buna calitate, testate, omologate si deja consacrate in piata auto GPL.

Datorita utilizarii unor filtre de ultima generatie cu polyester si dintr-un material special, revizia se va face la 20.000 de Km sau 6 luni iar costul acesteia este de 150Lei TVA inclus. Filtrele se vor achita impreuna cu pachetul de montaj direct la producator, care va face programarea catre cel mai apropiat Service AGR, astfel garantia va fi recunoscuta si pastrata de catre AGR Autogas Group timp de 3 ani de la data montajului.

Pentru a beneficia de garantia de 3 ani, instalatia trebuie achizitionata de pe portalul nostru www.monteazagpl.ro iar la fiecare revizie clientul trebuie sa faca plata si programarea pentru revizie direct catre AGR indicand service-ul montator sau la care doreste sa efectueze revizia.

 

© 2020 - AGR Autogas Group
AGR Autogas Group va ofera instalatii GPL auto dedicate, alese in functie de marca si modelul autoturismului, anul de fabricatie si sistemul de injectie.
Toporasi 2-6, camera 2, sector 5
Bucuresti
Bucuresti
050341
Romania