0733 733 200

Compania care administreaza site-ul http://www.monteazagpl.ro, denumit in continuare MonteazaGPL, este S.C. AGR Autogas Group S.R.L., numita in continuare AGR AUTOGAS GROUP SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/17547/2003 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO16011448.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. AGR AUTOGAS GROUP SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni de utilizare " din subsolul paginilor site-ului.

 

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului MonteazaGPL - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea AGR AUTOGAS GROUP SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al AGR AUTOGAS GROUP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

2. Accesul la informatiile de pe site

AGR AUTOGAS GROUP SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul MonteazaGPL si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei AGR AUTOGAS GROUP SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. AGR AUTOGAS GROUP SRL nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. AGR AUTOGAS GROUP SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). AGR AUTOGAS GROUP SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective. Din acest motiv, AGR AUTOGAS GROUP SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul MonteazaGPL, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

AGR AUTOGAS GROUP SRL raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale prin intermediul atelierelor sale agreate pe teritoriul Romaniei care au efectuat montajul. Lista atelierelor este mentionata in cartea de garantie. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de AGR AUTOGAS GROUP SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de AGR AUTOGAS GROUP SRL de la acest client.

 

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul AGR AUTOGAS GROUP SRL nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate in lei includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

 

5. Limitarea raspunderii pentru livrare si Montaj

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. AGR AUTOGAS GROUP SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. 

LIVRAREA ESTE GRATUITA.

 

AGR AUTOGAS GROUP SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de AGR AUTOGAS GROUP SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. AGR AUTOGAS GROUP SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre AGR AUTOGAS GROUP SRL la adresa de e-mail vanzari@monteazagpl.ro sau prin fax, la numarul 021 450 09 65. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul AGR AUTOGAS GROUP SRL .Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, AGR AUTOGAS GROUP SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

 

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul MonteazaGPL pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. AGR AUTOGAS GROUP SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 

AGR AUTOGAS GROUP SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii AGR AUTOGAS GROUP SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

 

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. AGR AUTOGAS GROUP SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

 

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul MonteazaGPL este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea AGR AUTOGAS GROUP SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. AGR AUTOGAS GROUP SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului MonteazaGPL.

 

AGR AUTOGAS GROUP SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul MonteazaGPL. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

 

10. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris AGR AUTOGAS GROUP SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau (conform OUG 34/2014), in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

 

11. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe MonteazaGPL sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 

12. In cazul alegerii metodei de plata Credit Online BRD, Clientul este de acord si cu  termenii si cu conditiile BRD Finance

« BRD Finance isi rezerva dreptul de a refuza cererea de credit in cazul in care datele cuprinse in documentele solicitate la incheierea contractului de credit sunt diferite de cele declarate la momentul introducerii cererii de credit, precum si în cazul în care nu sunt îndeplinite criteriile de eligibilitate pentru acordarea creditului solicitat. Completarea si semnarea prezentului formular de catre solicitant nu determina automat obligativitatea acestuia de incheiere a contractului de credit. Solicitantul are posibilitatea de a consulta Registrul de evidenta a prelucrarilor de datecu caracter personal. Furnizarea tuturor datelor mentionate în prezentul formular este obligatorie, iar refuzul de a le furniza poate avea drept consecinta neacordarea creditului solicitat. Subsemnatul imi exprim consimtamantul ca BRD Finance IFN S.A. sa prelucreze in evidentele proprii informatiile declarate prin prezentul formular si pe cele mentionate in documentele ce constituie dosarul de credit, precum si datele inregistrate pe numele meu la SC Biroul de Credit S.A., Centrala Riscului de Credit (daca este cazul) sau in alte sisteme de evidenta de tipul birourilor de credit, in vederea stabilirii deciziei de a acorda sau de a refuza creditul solicitat, cat si pentru analize statistice si de marketing. Sunt de acord ca BRD Finance IFN S.A. sa transmita catre SC Biroul de Credit S.A., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Sf. Vineri, nr. 29, sector 3, catre Centrala Riscului de Credit (daca este cazul) si catre alte sisteme de evidenta de tipul birourilor de credit, in vederea prelucrarii si consultarii ori de cate ori este necesar, de catre orice participant (institutii de credit, institutii financiare, companii de asigurari, alte institutii), in scopul initierii sau derularii unei relatii contractuale cu respectivul participant, urmatoarele informatii: datele de identificare; informatiile referitoare la intarzierile la plata a obligatiilor; informatiile de natura a contribui la evaluarea gradului de indatorare si a bonitatii mele; informatiile neconcordante, rezultate din documentele prezentate la data solicitarii creditului, din culpa mea; date referitoare la fraudulenti. Declar ca am fost informat cu privire la drepturile ce imi sunt conferite de lege in calitatea mea de persoana vizata, si anume: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sau justitiei pentru apararea drepturilor garantate de legea 677/2001. Am fost informat cu privire la dreptul meu de a ma opune oricand, fara justificare, prelucrarii în scop de marketing direct a datelor mele cu caracter personal. Aceste drepturi pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre BRD Finance IFN S.A. la adresa de contact prevazuta în prezentul formular.


BRD Finance IFN S.A. va prelucra datele mentionate in prezentul formular pe toata durata contractului de credit solicitat si pe o perioada de zece ani de la data rambursarii integrale a creditului, daca solicitantul nu si-a exercitat anterior dreptul de opozitie. Ulterior incheierii operatiunilor de prelucrare a datelor personale, daca solicitantul nu si-a exercitat dreptul de opozitie, aceste date vor fi arhivate de catre BRD Finance pe durata de timp prevazuta in legislatia in vigoare. De asemenea, solicit în mod expres sa fiu informat cu privire la aprobarea sau neaprobarea creditului, indiferent de cauza care a determinat neacordarea creditului, prin oricare dintre urmatoarele mijloace de comunicare: SMS, e-mail, apel telefonic.


Prin semnarea prezentului formular, sunt de acord ca BRD-Groupe Société Générale sa transmita informatii de natura secretului bancar în sensul Ordonantei de Urgenta nr. 99/2006, catre membrii Grupului Société Générale si sunt de acord ca BRD Finance IFN S.A. sa utilizeze aceste informatii primite de la BRD-Groupe Société Générale la analiza efectuata in scopul acordarii creditului. Declar pe propria raspundere, cunoscand prevederile art. 292 din Codul Penal privind falsul in declaratii ca toate informatiile din prezentul formular sunt reale, exacte si complete. Sunt de acord ca BRD Finance IFN S.A. sa efectueze orice verificare pe care o considera necesara.


Prin bifa casutei din cadrul formularului de solicitare, echivalentul completarii si semnarii termenilor si conditiilor, declar ca am citit, inteles si sunt de acord cu TERMENII SI CONDITIILE enuntate mai sus. Drepturile si obligatiile mele si ale BRD Finance IFN S.A. prev?zute de prezentul document vor fi interpretate si guvernate în conformitate cu legea romana. »

© 2018 - AGR Autogas Group
AGR Autogas Group va ofera instalatii GPL auto dedicate, alese in functie de marca si modelul autoturismului, anul de fabricatie si sistemul de injectie.
Toporasi 2-6, camera 2, sector 5
Bucuresti
Bucuresti
050341
Romania