0733 733 200

Card Avantaj - 2 - 8 RATE fara dobanda pentru plata online

 

 

 

                       

 

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi modelul tau de masina, sa alegi modul de plata Rate fara dobanda "CardAvantaj" si numarul de rate dorit ( 2-8 rate fara dobanda ). vezi "Cum Cumpar".

 

Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin CardAvantaj, in rate, fara dobanda.

 

CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati www.cardavantaj.ro

 

Folosind CardAvantaj beneficiezi de la 2 pana 8 rate fara dobanda!

 

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 8 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

 

Cum puteti obtine CardAvantaj?

 

- Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
- Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"
- Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelati:
CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000

 

 

                                            

© 2018 - AGR Autogas Group
AGR Autogas Group va ofera instalatii GPL auto dedicate, alese in functie de marca si modelul autoturismului, anul de fabricatie si sistemul de injectie.
Toporasi 2-6, camera 2, sector 5
Bucuresti
Bucuresti
050341
Romania