0733 733 200

StarCard- 8 rate fara dobanda pentru plata online

 

 

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi modelul tau de masina, sa alegi modul de plata Rate fara dobanda "StarCard" vezi "Cum Cumpar".


Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin StarCard, in rate, fara dobanda.


StarCard, emis sub sigla MasterCard sau Visa, cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in Rate fara Dobanda. Pentru mai multe detalii despre StarCard precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati www.starbt.ro

 

StarCard este un program de loialitate de la Banca Transilvania prin care beneficiezi de puncte si rate fara dobanda in magazinele partenere.

 

Folosind StarCard beneficiezi de 8 rate fara dobanda!

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea de plata in Rate fara Dobanda "StarCard" din procesul de comanda. Platile online sunt procesate prin PayU.

 

Plateste cu StarCard de la Banca Transilvania si beneficiezi de:


-  12 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate (in periaoda 07.04.2017 - 29.06.2017 beneficiezi de 12 Rate fara Dobanda)


- perioada de gratie de pana la 56 de zile - valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti -integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc)


Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
- in orice unitate Banca Transilvania
- Online pe www.starbt.ro
- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 - pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) - din reteaua Romtelecom

 

                  

  

 

© 2018 - AGR Autogas Group
AGR Autogas Group va ofera instalatii GPL auto dedicate, alese in functie de marca si modelul autoturismului, anul de fabricatie si sistemul de injectie.
Toporasi 2-6, camera 2, sector 5
Bucuresti
Bucuresti
050341
Romania