agr-prins-tomasetto

Daca directia europeana este cat se poate de clara avand in vedere noxele si consumul autovehicolelor, ne-am gandit ca este oportun pentru piata auto GPL din Romania si indirect pentru flotele mari care urmaresc sa eficientizeze cat mai mult costurile, sa lansam un nou tip de instalatie auto GPL care are capacitatea de a comuta pe GPL mult mai repede decat echipamentele traditionale datorita unei rezistente electrice care preincalzeste camera de apa a reductorului.

Am inceput acest proiect in urma cu doi ani de zile, cand am initiat faza de testare a acestui produs pe diferite tipuri de autoturisme, in diferite regimuri de lucru si la diferite nivele de temperatura. Dupa rezultatele obtinute, am luat decizia de a omologa noiile tipuri de instalatii auto GPL marca AGR, care au in componenta reductorii AC, produsi in colaborare cu producatorul polonez, foarte cunoscut in Romania pentru gama larga de electronica auto GPL STAG.

Faza de omologare a instalatiilor GPL este aprope de finalizare iar in luna mai vom putea propune deja pentru comecializare noile tipuri de instalatii auto GPL AGR cu noul tip de reductor.

Tomasetto, AGR si Prins sunt cele trei branduri de instalatii auto GPL, lansate in Romania in decursul anilor de catre AGR Autogas Group care insumeaza aproximativ cinci zeci de procente din conversiile auto GPL din tara noastra.

“Pentru anul 2016, avand in vedere imbunatatirea gamei de produse si posibilitatea de a oferii o solutie tehnica eficienta, pentru toate tipurile de autoturisme alimentate cu benzina, suntem optimisti in ceea ce priveste numarul montajelor si ne asteptam la o crestre de aproximativ 20% fata de anul 2015”

Silviu Raicea – Director Commercial AGR Autogas Group